Taal kiezen:

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend voor algemene informatie doeleinden. De informatie wordt verstrekt door Glasbeek Finish B.V. en alhoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten om de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot de compleetheid, accuraatheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen voor enig doel. Alle vertrouwen dat u in deze informatie stelt, is daarom strikt op uw eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, met inbegrip van en zonder beperking, indirect verlies of gevolgschade, of verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens, of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle zijn van Glasbeek Finish B.V.. Wij hebben geen zeggenschap over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling noch een ondersteuning van de achterliggende standpunten.

Elke inspanning wordt gedaan om de website soepel operationeel te houden. Echter, Glasbeek Finish B.V. aanvaardt geen verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website als gevolg van technische problemen buiten onze controle.

About
slogan