Taal kiezen:

Dompellakinstallatie

Design dompellakinstallatie

Het ontwerp van de Glasbeek dompellakinstallatie in combinatie met een chemische voorbehandeling of straalinstallatie behaalt een uitstekende corrosiebestendigheid en hoogwaardige laklaag op het te behandelen product.

Functionaliteit

Het dompellakprocedé is een milieuvriendelijk lakproces, waarbij zorgvuldig ontwikkelde installatietechnologieën de gebruiker ontlasten op betrouwbaarheid, functionaliteit en onderhoud.

Prestaties

Lager verbruik van watergedragen dompellak en elektra hoeft niet ten koste te gaan van de efficiency en kwaliteit van een laklaag op metalen producten die chemisch of mechanisch zijn voor behandeld.

Uitvoeringen

Iedere duurzame Glasbeek dompellakinstallatie is op uw product en gewenste capaciteit berekend en geconstrueerd. Het dompellakprocedé vindt plaats in een dompellakbad waarin je het product onderdompelt . Tevens kan de chemische voorbehandeling van het te behandelen substraat in een Glasbeek sproeitunnel of badenreeks plaatsvinden.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame Glasbeek dompellakinstallatie staat een jarenlange ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Efficiënte pompen
Glasbeek selecteert de industriepompen zorgvuldig op een combinatie van het werken onder zware omstandigheden en een hoge betrouwbaarheid. Frequentieregeling op de pompen past het toerental van de motor aan en daarmee de capaciteit en opvoerhoogte van de pomp aan de exacte capaciteitsbehoefte. De toerenregeling verhoogt het energiebesparingspotentiaal van pompen tot 60%.
Dompellak terugwinsysteem
Na het dompelen van het product wordt de overtollige dompellak in een reservoir opgevangen en retour gepompt naar het dompellakbad waar de lak wordt gerecupereerd.
Auto Start Stop functie
Pompen worden – indien van toepassing – automatisch en gefaseerd in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de productie. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energieverbruik.
Milieu
Voor elke dompellakinstallatie leveren wij een passende oplossing voor proceswaterbereiding, waterrecycling en afvalwaterzuivering.
PLC & Touchscreen
Zorgvuldig ontwikkelde technologieën zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.