Taal kiezen:

Hand poedercabine

Design hand poedercabine

Het ontwerp van een Glasbeek hand poedercabine is efficiënt, ergonomisch en heeft een hoge flexibiliteit tegen een lage investering.

Functionaliteit

Glasbeek levert in samenwerking met toonaangevende Europese toeleveranciers doordacht ontwikkelde poedercoatinstallaties die de gebruiker ontlasten op betrouwbaarheid, functionaliteit en onderhoud. Voor ieder klantspecifieke product is een poedercabine leverbaar en uit te breiden met functionele, praktische accessoires.

Prestaties

Lager verbruik van poederlak, lucht en elektra hoeft niet ten koste te gaan van de efficiency en kwaliteit van een perfect poederlaksysteem op de door u te behandelen producten.

Uitvoeringen

Iedere hand poedercabine wordt door Glasbeek op uw product en gewenste poederlaksysteem berekend en geconstrueerd. De standaard al zeer complete poedercoatinstallatie is eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame RVS- of kunststofpoedercabine en geavanceerde poederspuitapparatuur staat een jarenlange ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Poedercentrum
Het poedercentrum is een totaal geïntegreerd poedercoatconcept waarbij een gesloten poedercircuit zorgdraagt voor een minimaal poederverlies en een snelle kleurwissel.
Cycloon
Een centrifugaal-afscheider wordt ingezet voor het scheiden van te recyclen poederdeeltjes uit de afgezogen lucht. Teruggewonnen poederdeeltjes worden middels een gesloten poedercircuit teruggevoerd naar de poederpistolen.
Nafilter
De kleine poederdeeltjes die niet gescheiden worden door de cycloon komen in het nafilter terecht. Een automatisch afblaassysteem op het patronenfilter zorgt voor optimale filtering waarna de afgezogen lucht weer in de ruimte wordt gebracht.
CO2-blusinstallatie
Effectieve beveiliging tegen brandschade van een poedercabine met cycloon en gesloten filterafscheider. Schakelt in het geval van brand de poederlakinstallatie uit en injecteert CO2 in het afzuigsysteem.
Auto Start Stop functie
Ventilatoren en poederpistolen worden automatisch en gefaseerd in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de productie. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energie- en poederverbruik.
PLC & Touchscreen
Zorgvuldig ontwikkelde technologieën zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.