Taal kiezen:

KTL-installatie

Design KTL-installatie

Het ontwerp van de KTL-installatie in combinatie met een chemische voorbehandeling behaalt een uitstekende corrosiebestendigheid en hoogwaardige laklaag op het te behandelen product.

Functionaliteit

Kataforese is een milieuvriendelijk elektrostatisch lakproces, waarbij zorgvuldig ontwikkelde installatie technologieën de gebruiker ontlasten op betrouwbaarheid, functionaliteit en onderhoud.

Prestaties

Lager verbruik van water, elektra en gas hoeft niet ten koste te gaan van de efficiency en kwaliteit van een zeer dichte, gelijkmatige en dunne laklaag op metalen producten.

Uitvoeringen 

Iedere duurzame KTL-installatie is op uw product en gewenste capaciteit berekend en geconstrueerd. Het elektrostatisch verfproces vindt plaats in een dompelbad voorzien van watergedragen kataforeslak waarin u het te lakken deel onderdompelt. De chemische voorbehandeling van het te behandelen substraat kan in een Glasbeek-sproeitunnel of -badenreeks plaatsvinden.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame KTL-installatie staat een jarenlange ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Efficiënte pompen
Glasbeek selecteert de industriepompen zorgvuldig op een combinatie van het werken onder zware omstandigheden en een hoge betrouwbaarheid. Frequentieregeling op de pompen past het toerental van de motor aan en daarmee de capaciteit en opvoerhoogte van de pomp aan de exacte capaciteitsbehoefte. De toerenregeling verhoogt het energiebesparingspotentiaal van pompen tot 60%.
Ultrafiltratie
Door het toepassen van een ultrafiltratie op het spoelbad na het KTL-proces worden de verdeeltjes hergebruikt in het KTL bad.
Auto Start Stop functie
Pompen en ventilatoren worden automatisch en gefaseerd in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de productie. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energie- en waterverbruik.
Milieu
Voor elke KTL-installatie leveren wij een passende oplossing voor proceswaterbereiding, waterrecycling en afvalwaterzuivering.
PLC & Touchscreen
Zorgvuldig ontwikkelde technologieën zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.