Taal kiezen:

Monorail

Design monorail

In het ontwerp van een nieuwe lakinstallatie is de keuze voor een systeem met een monorail vaak een simpele oplossing om uw producten snel, eenvoudig en efficiënt binnen uw productieproces te transporteren. Het systeem kan geïntegreerd worden in een bovenloopkraan.

Functionaliteit

Het innovatieve, modulaire systeem van de monorail is eenvoudig in gebruik en geheel volgens uw eigen voorkeur samen te stellen en te integreren in uw productieproces.

Prestaties

Het systeem met een monorail is een flexibel en betrouwbaar intern transportsysteem. Geschikt voor lichte tot zeer zware veeleisende materiaal-handeling met een maximale werktemperatuur van 450°C.

Uitvoeringen 

Net als alle andere systemen is het systeem van de monorail door Glasbeek zorgvuldig op uw product en gewenste productieproces berekend en geconstrueerd. Het monorailsysteem is volledig manueel in uw lakproces te integreren, maar kan ook als een semi-automatisch systeem ingepast worden.

Lange levensduur
Achter ieder ontwerp van een lakinstallatie met monorailsysteem staat meer dan 100 jaar Glasbeek ervaring. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen volgens onze specificaties toegepast die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Modulair
Het monorailsysteem is modulair en eenvoudig te construeren en uit te breiden met o.a. dropsecties, een kettingtransfersysteem, automatische laad- en loszones, verdeelbruggen, draaischijven etc. Max. 5.000 kg, max. 450°C.
PLC & Touchscreen
Uitgebreide semi-automatische monorailsystemen zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.