Taal kiezen:

Poederwand

Design poederwand

Het ontwerp van een Glasbeek poederwand is efficiënt, ergonomisch en heeft een hoge flexibiliteit tegen een lage investering.

Functionaliteit

Glasbeek levert in samenwerking met toonaangevende Europese toeleveranciers doordacht ontwikkelde poedercoatinstallaties die de gebruiker ontlasten op betrouwbaarheid, functionaliteit en onderhoud. Voor ieder klantspecifieke product is een poederwand leverbaar en uit te breiden met functionele, praktische accessoires.

Prestaties

Lager verbruik van poederlak, lucht en elektra hoeft niet ten koste te gaan van de efficiency en kwaliteit van een perfect poederlaksysteem op de door u te behandelen producten.

Uitvoeringen

Iedere poederwand wordt door Glasbeek op uw product en gewenste poederlaksysteem berekend en geconstrueerd. De standaard al zeer complete poedercoatinstallatie is eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame poederwand en geavanceerde poederspuitapparatuur staat een jarenlange ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Nafilter
Een automatisch afblaassysteem op het patronenfilter zorgt voor optimale filtering waarna de afgezogen lucht weer in de ruimte wordt gebracht.
Auto Start Stop functie
Ventilatoren en poederpistolen worden automatisch en gefaseerd in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de productie. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energie- en poederverbruik.