Taal kiezen:

Power & Free

Design power & Free

In het ontwerp van een nieuwe lakinstallatie is de keuze van een Power & Free systeem vaak een praktische en betrouwbare oplossing.  Stop and Go posities van de traversen met producten in de procesinstallaties en in de ophang- en afhaalzones resulteren in een compacte installatie. Dit levert veel gebruiksgemak. Het systeem kan ook geïntegreerd worden in een bovenloopkraan.

Functionaliteit

Een Power & Free systeem is de perfecte oplossing voor het construeren van compacte energiezuinige lakinstallaties. Daarnaast geeft het de gebruiker en het proces een enorme flexibiliteit. Een Power & Free systeem is geheel volgens uw eigen voorkeur samen te stellen en te integreren in uw productieproces.

Prestaties

Elk door Glasbeek geïntegreerd Power & Free systeem is voorzien van een intelligente besturing die een hoge productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit van uw proces garandeert.

Uitvoeringen 

Ieder geavanceerd systeem is door Glasbeek zorgvuldig op uw product en gewenste productieproces berekend en geconstrueerd. In de bovenste “Power” rail ligt een transportketting die door één of meerdere aandrijfunits is aangedreven. De traversen transporteren in de “Free” rail manueel of door de bovenliggende ketting door het productieproces. Voor ieder standaard Power & free systeem zijn er opties beschikbaar die nog meer bijdragen aan uw persoonlijke wensen.

Lange levensduur
Achter ieder ontwerp van een Power & Free systeem staat meer dan 100 jaar Glasbeek ervaring. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen volgens onze specificaties toegepast die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Modulair
Het Power & Free systeem is modulair, eenvoudig te construeren en uit te breiden met verticale lift- en dropsecties, verschillende kettingsnelheden, oscillerende functies, aangedreven- en manuele bufferzones etc. Max. 6.000 kg, max. 250°C.
Comfortregeling
Het is mogelijk het Power & Free transportsysteem  automatisch te starten en stoppen buiten de reguliere productie-uren.
PLC & Touchscreen
Power & Free-systemen zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.