Taal kiezen:

Vloertransport

Design vloertransport

De keuze voor een vloertransport is vaak een praktische en betrouwbare oplossing in het ontwerp van een nieuwe lakinstallatie. Uitermate geschikt om producten horizontaal en verticaal te transporteren, te roteren, Stop and Go posities van de traversenwagens in ophang-, afhaalzones en installatiedelen resulteren in een compacte installatie en leveren veel gebruiksgemak.

Functionaliteit

Een vloertransport is de perfecte oplossing voor het construeren van compacte energiezuinige lakinstallaties. Daarnaast geven de gebruiker en het proces een enorme flexibiliteit. Een vloertransport systeem is geheel volgens uw eigen voorkeur samen te stellen en te integreren in uw productieproces.

Prestaties

Vloer transportsystemen zijn een flexibel en betrouwbaar intern transportsysteem voor lichte tot middel zware materiaalhandeling met een maximale werktemperatuur tot 250°C. Elk door Glasbeek geïntegreerd Power & Free vloer transportsysteem is voorzien van een intelligente besturing. De besturing garandeert een hoge productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit van uw proces.

Uitvoeringen

Ieder geavanceerd vloertransportsysteem is door Glasbeek zorgvuldig op uw product en gewenste productieproces berekend en geconstrueerd. Een vloertransport bestaat uit standaard railprofielcomponenten, gecombineerd met horizontale en verticale bochten, buffers en roteersecties. De transportketting is aangedreven door één of meerdere aandrijfunits voorzien van een instelbare kettingsnelheid.

Lange levensduur
Achter iedere ontwerp van een vloertransportsysteem staat meer dan 100 jaar Glasbeek ervaring. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen volgens onze specificaties toegepast die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Modulair
Vloer transport systemen zijn modulair, eenvoudig te construeren en leverbaar als een single lijn vloer transport en als een Power & Free-systeem. Max. 500 kg, ax. 250°C.
Comfortregeling
Het is mogelijk het vloertransportsysteem automatisch te starten en stoppen buiten de reguliere productie-uren.
PLC & Touchscreen
Uitgebreide vloertransportsystemen zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.