Taal kiezen:

Waterschermwand

Design waterschermwand

Het doordachte ontwerp van een Glasbeek waterschermwand combineert een gelijkmatig bevloeide filterwand met een optimale afzuigcapaciteit.

Functionaliteit

Een uitstekende verdeling van de aangezogen lucht over het waterbevloeide aanzuigoppervlak zorgt voor een uitermate schone werkomgeving.

Prestaties

Krachtige afzuiging op een Glasbeek natlakspuitinstallatie zorgt voor een optimale afvoer van spuitnevel en lakdampen.

Uitvoeringen

Glasbeek levert standaard een brede range waterschermwanden met verschillende modellen, afmetingen en uitvoeringen. De standaard al zeer complete Glasbeek spuitinstallaties zijn eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame Glasbeek waterschermwand staat meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Efficiënte pompen
Glasbeek selecteert de industriepompen zorgvuldig op een combinatie van het werken onder zware omstandigheden en een hoge betrouwbaarheid. Frequentieregeling op de pompen past het toerental van de motor aan en daarmee de capaciteit en opvoerhoogte van de pomp aan de exacte capaciteitsbehoefte. De toerenregeling verhoogt het energiebesparingspotentiaal van pompen tot 60%.
Centrifugaalventilator
Op de luchtkast ligt een krachtige, stille centrifugaalventilator voorzien van een vonkvrije aluminium waaier die borg staat voor een grote luchtverplaatsing.
Afvoerbuis
Voor iedere spuitwand-opstelling leveren wij een geschikte afvoerbuis.
Auto Start Stop functie
De ventilator wordt – indien van toepassing – automatisch in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de het spuitprocedé. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energieverbruik.
Milieu
Voor elke waterschermwand leveren wij een passende oplossing voor proceswaterbereiding, waterrecycling en afvalwaterzuivering.