Taal kiezen:

Badenreeks

Design badenreeks

Voor het dompelvoorbehandelen van alle soorten metalen heeft Glasbeek de juiste oplossing. Het ontwerp overtuigt door de zorgvuldige materiaalkeuze en wordt samengesteld op basis van laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van chemie, energie en efficiency.

Functionaliteit

Functionaliteit, design en flexibiliteit gaan hand in hand bij een Glasbeek badenreeks. Standaard wordt iedere badenreeks op basis van de nieuwste ontwikkelingen op chemie, technologie en betrouwbaarheid ontworpen. Een automatische of manuele bovenloopkraan zorgt voor het veilig transporteren van uw producten.

Prestaties

Lager verbruik van water, chemicaliën, elektra en gas gaat niet ten koste van de efficiency en kwaliteit van een perfecte conversielaag op de door u te behandelen metalen.

Uitvoeringen

Iedere duurzame voorbehandelingsinstallatie is door Glasbeek op uw product en gewenste voorbehandeling berekend en geconstrueerd. De standaard al zeer complete Glasbeek badenreeks is eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame Glasbeek badenreeks staat meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
ECO verwarming
De procesbaden kunnen op twee manieren worden verwarmd. Direct door middel van zeer efficiënte elektrische verwarmingselementen of indirect door middel van een CV-ketel. De CV-ketel kan zowel worden uitgevoerd met een duurzame brander of door middel van elektrische elementen. In alle gevallen is het systeem uitgerust met digitaal verwarmingsmanagement voor een spaarzame werking en is eenvoudig in bediening en onderhoud.
Efficiënte pompen
Glasbeek selecteert de industriepompen zorgvuldig op een combinatie van het werken onder zware omstandigheden en een hoge betrouwbaarheid. Frequentieregeling op de pompen past het toerental van de motor aan en daarmee de capaciteit en opvoerhoogte van de pomp aan de exacte capaciteitsbehoefte. De toerenregeling verhoogt het energiebesparingspotentiaal van pompen tot 60%.
AUTO spoelwaterregeling
Het spoelwaterverbruik minimaliseren door spoelbaden in cascade te zetten en gebruik te maken van een automatische spoelwaterregeling op geleidbaarheid.
Lange levensduur
Achter iedere duurzame Glasbeek badenreeks staat meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Comfort regeling
De verwarmde procesbaden worden automatisch buiten de productie-uren opgestart. Verdere optimalisatie in gebruiksgemak kan wordt bereikt met automatische niveaubewaking, spoelwaterregeling, chemicaliën doseersystemen, etc.
Auto Start Stop functie
Pompen en luchtagitatie worden automatisch en gefaseerd in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de productie. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energie- en waterverbruik.
Milieu
Voor elke voorbehandelinginstallatie leveren wij een passende oplossing voor proceswaterbereiding, waterrecycling en afvalwaterzuivering.
PLC & Touchscreen
Zorgvuldig ontwikkelde technologieën zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.