Taal kiezen:

Kernactiviteiten

De kernactiviteiten van Glasbeek bestaan uit de ontwikkeling, productie, verkoop, opleiding en after sales service van een breed pakket installaties en totaalsystemen voor de oppervlaktebehandelingindustrie. De productie vindt plaats in twee vestigingen binnen Nederland. Onze dienstverlening en producten kenmerken zich door klantgericht werken, kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid, milieu, laag energieverbruik en lage onderhoudskosten.

De verkoop van de Glasbeek installaties vindt plaats door onze eigen verkoopafdeling, importeurs en agenten verspreid door Europa. Daardoor bieden wij oplossingen voor installaties en totaalsystemen snel en op maat. Voor after sales service en onderhoud kan de klant rekenen op een vlekkeloos en snel ingrijpen door medewerkers van onze service afdeling. Een distributienetwerk draagt zorg dat wij reserveonderdelen en installatiegerelateerde artikelen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming leveren.

Spreekt deze werkwijze je aan en draag je graag bij aan vakmanschap en goede service? We zoeken gemotiveerde en getalenteerde medewerkers met interesse voor de oppervlaktebehandelingindustrie.

Kernactiviteiten
slogan