Taal kiezen:

Droge filter spuitwand

Design droge filter spuitwand

Het eenvoudige ontwerp van een Glasbeek droge filter spuitwand weet een optimale afzuigprestatie te combineren met een bescheiden energieverbruik. Geschikt voor kleine en grote ruimten.

Functionaliteit

De vervuilde lucht wordt gereinigd door de vervuilde lucht door een filter te zuigen. Een uitstekende verdeling van de aangezogen lucht over het aanzuigoppervlak, heeft een gunstig effect op de duurzaamheid van het gebruikte filter en het onderhoud aan de spuitinstallatie.

Prestaties

Krachtige afzuiging op een Glasbeek natlak spuitinstallatie zorgt voor een optimale afvoer van spuitnevel en lakdampen.

Uitvoeringen

Glasbeek levert standaard een brede range aan verschillende modellen, afmetingen en uitvoeringen van droge filter spuitwanden. De standaard al zeer complete Glasbeek spuitinstallaties zijn eenvoudig uit te breiden. Glasbeek heeft zorgvuldig opties samengesteld om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame Glasbeek droge filter spuitwand en spuitcabine staat meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Snelle levertijd
Een groot aantal verschillende modellen, afmetingen en uitvoeringen liggen standaard op voorraad.
Andreae- en Paintstop-filters
Verfvangfilters van het type Andreae en Paintstop zijn speciaal ontworpen voor verfnevelafscheiding in spuitwanden en cabines. Papieren, hoogwaardige wegwerpfilters van Andreae leveren een hoog rendement en hebben een vijf maal langere levensduur dan vergelijkbare filters. Paintstop-filters hebben een open structuur van vezelmateriaal en garandeert een grote opname capaciteit met een geringe weerstand, ook bij sterke vervuiling.
Centrifugaalventilator
Op de luchtkast ligt een krachtige, stille centrifugaalventilator voorzien van een vonkvrije aluminium waaier die borg staat voor een grote luchtverplaatsing.
Afvoerbuis
Voor iedere spuitwand of spuitcabine-opstelling leveren wij een geschikte afvoerbuis.
Auto Start Stop functie
De ventilator wordt – indien van toepassing – automatisch in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de het spuitprocedé. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energieverbruik.