Taal kiezen:

Kettingbaan

Design kettingbaan

In het ontwerp van een nieuwe continue lakinstallatie is de keuze voor een kettingbaan vaak de oplossing om uw producten snel, eenvoudig en efficiënt binnen uw productieproces te transporteren.

Functionaliteit

Door consequent gebruik te maken van hoogwaardig componenten is de betrouwbaarheid en levensduur verzekert. De kettingbaan is eenvoudig in gebruik en geheel volgens uw eigen voorkeur samen te stellen en te integreren in uw productieproces.

Prestaties

Een kettingbaan kenmerkt zich als een eenvoudig, betrouwbaar intern transport systeem en heeft minimaal onderhoud nodig.

Uitvoeringen 

Ieder duurzaam systeem is door Glasbeek zorgvuldig op uw product en gewenste productieproces berekend en geconstrueerd. Een kettingbaan bestaat uit standaard railprofiel gecombineerd met horizontale en verticale bochten. De transportketting is aangedreven door één of meerdere aandrijfunits voorzien van een instelbare kettingsnelheid.

Lange levensduur
Achter ieder ontwerp van een lakinstallatie met kettingbaansysteem staat meer dan 100 jaar Glasbeek ervaring. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen volgens onze specificaties toegepast die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Modulair
Het kettingbaansysteem is modulair samengesteld, eenvoudig te construeren en uit te breiden. Max. 500 kg, max. 450°C.