Taal kiezen:

Sproeikamer

Design sproeikamer

Het ontwerp van de Glasbeek sproeikamer weet optimale prestaties uitstekend te combineren met een bescheiden energieverbruik. Voor het sproei voorbehandelen van alle soorten metalen heeft Glasbeek de juiste sproeikamer.

Functionaliteit

Zorgvuldig ontwikkelde technologieën ontlasten de gebruiker op betrouwbaarheid, functionaliteit en onderhoud. Standaard wordt iedere sproeikamer bij Glasbeek op basis van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van chemie, technologie en betrouwbaarheid ontworpen.

Prestaties

Lager verbruik van water, chemicaliën, elektra en gas hoeft niet ten koste te gaan van de efficiency en kwaliteit van een perfecte conversielaag op de door u te behandelen metalen.

Uitvoeringen

Iedere duurzame voorbehandelingsinstallatie wordt door Glasbeek op uw product en gewenste voorbehandeling berekend en geconstrueerd. De standaard al complete Glasbeek sproeikamer is eenvoudig uit te breiden met zorgvuldig samengestelde opties om de installatie nog beter op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Lange levensduur
Achter iedere duurzame Glasbeek sproeikamer staat meer dan 100 jaar ervaring en ontwikkeling. Bij de fabricage worden uitsluitend de beste materialen gebruikt die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
Eco heating
De procesbaden kunnen op twee manieren worden verwarmd. Direct door middel van zeer efficiënte elektrische verwarmingselementen of indirect door middel van een CV-ketel. De CV-ketel kan zowel worden uitgevoerd met een duurzame brander of door middel van elektrische elementen. In alle gevallen is het systeem uitgerust met digitaal verwarmingsmanagement voor een spaarzame werking en is eenvoudig in bediening en onderhoud.
Efficiënte pompen
Glasbeek selecteert de industriepompen zorgvuldig op een combinatie van het werken onder zware omstandigheden en een hoge betrouwbaarheid. Frequentieregeling op de pompen past het toerental van de motor aan en daarmee de capaciteit en opvoerhoogte van de pomp aan de exacte capaciteitsbehoefte. De toerenregeling verhoogt het energiebesparingspotentiaal van pompen tot 60%.
AUTO spoelwaterregeling
Het spoelwaterverbruik minimaliseren door spoelbaden in cascade te zetten en gebruik te maken van een automatische spoelwaterregeling op geleidbaarheid.
Comfortregeling
De verwarmde procesbaden worden automatisch buiten de productie-uren opgestart. Verdere optimalisatie in gebruiksgemak kan worden bereikt met automatische niveaubewaking, spoelwaterregeling, chemicaliën doseersystemen, etc.
Auto Start Stop functie
Pompen en ventilatoren worden automatisch en gefaseerd in- en uitgeschakeld bij Start Stop van de productie. De Start Stop functie ondersteunt u bij het bereiken van een bijzonder efficiënt energie- en waterverbruik.
Energiebesparende afblaaszone
Het effectief afblazen van water dat op het product achterblijft na de voorbehandeling, zorgt ervoor dat er minder energie in de water droogoven nodig is om het product te drogen.
Milieu
Voor elke voorbehandelinginstallatie leveren wij een passende oplossing voor proceswaterbereiding, waterrecycling en afvalwaterzuivering.
PLC & Touchscreen
Zorgvuldig ontwikkelde technologieën zijn op het Touchscreen te monitoren en te bedienen in een overzichtelijk PLC-menu. Assistentie op afstand is met een internetaansluiting snel en gebruiksvriendelijk.